Concert symfonisch orkest VUB ‘Amor Mundi’

Datum: 01/12/2019 om 15uLocatie: Concertgebouw BruggeOrganisatie: Vrijzinnig West-Vlaanderen

Het symfonisch orkest van de VUB brengt ‘Amor Mundi’ naar Brugge! Een hart dat sneller slaat voor een ander betekent ‘Liefde’. Een hart dat sneller slaat voor miljarden mensen, dat moet dan liefde voor de wereld zijn of ‘Amor Mundi’. Daar is meer voor nodig dan dat ene pijltje van Cupido! Daarom zal VUBorkest tijdens de herfstconcerten van 2019 mee een zetje geven, aangevuurd door Yoeri Lewijze en Ingrid Vanrutten.

Met muziek en woord zal het harten laten volstromen met empathie, met altruïsme, met een drang te streven naar welzijn en vrijheid voor anderen, met onbedwingbare liefde en zorg voor de hele wereld! Beetje overmoedig? In het licht van 50 jaar VUB en van het eigen 25 jarig jubileum zal dat zeker lukken!

Prijs: VVK € 12 / ADD € 15
Reductietarief: VVK € 8 / ADD € 10 geldig voor studenten, werkzoekenden en gepensioneerden

Tickets via www.vub.ac.be/vuborkest (enkel plaatsen op de parterre, kiezen van je plaatsen via een zaalplan niet mogelijk – worden toebedeeld)
of bij In & Uit Brugge via
www.ticketsbrugge.be of aan de balie In&Uit (Concertgebouw), ‘t Zand 34 (plaatsen op de balkons+beperkt op de parterre, kiezen van je plaatsen mogelijk via een zaalplan – hou rekening met 1 euro administratiekost extra/ticket)

Met vragen kan je steeds terecht op concerten@vub.ac.be